Jouw digitale goodiebag

Jouw unieke code is:

65 sporten onder één dak

Van fietsen tot opblaasbare tenten en van fitness tot voetbal. Bij Decathlon vind je voor ieder wat wils en voor jong en oud. Neem alvast een kijkje op decathlon.nl of kom langs in één van onze 21 winkels.

image

Scoor jouw GRATIS Spoony Spelletjes Box (t.w.v. €.14,95)!

Met Spoony wordt groenten eten kinderspel! Da’s hard nodig, want 65% van onze kinderen eet veel te weinig groenten. Wij combineren pure producten, bomvol groenten, met vrolijke verpakkingen en leuke eetspelletjes. Zo wordt gezond eten een feestje!

image

Bezoek de nieuwe attractie The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht levensgroot Dakota-vliegtuig, één van de laatste in Nederland. Doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Zodra de motoren beginnen te draaien, vlieg je van de ene verbazing in de andere. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit. Dat moet je meemaken!

image

Lees 2 maanden gratis Blendle

Ontvang het beste uit meer dan 100 kranten en tijdschriften. Persoonlijk voor jou geselecteerd.

image

Altijd in 1x klaar!

Bij Only for Men vind je het totaalconcept voor de man. Mannen moeten bij ons in één keer kunnen slagen – of je nu op zoek bent naar een zakelijk pak, een casual outfit of een trouwpak voor dé grote dag. Je vindt het allemaal bij Only for Men.

image

Yihaaa! Kom naar Attractiepark Slagharen

Ontvang 50% korting op je dagticket voor attractiepark Slagharen. Let op; de actie geldt tot en met 3 januari 2021.

image

Maak kennis met tennis bij jou in de buurt

Wil je fit blijven en zoek je een sport waarbij gezelligheid en sociale activiteiten op de vereniging ook centraal staan? Wellicht is tennis dan iets voor jou. Meld je nu aan en krijg een gratis kennismakingsles van een gediplomeerde tennisleraar.

image

Maak kennis met golf!

In september en oktober organiseren veel golfclubs en -banen een Open Golfdag in Nederland. Dit is jouw kans om gratis kennis te maken met golf bij jou in de buurt. Schrijf je in en maak automatisch kans op een complete Golfstart-cursus voor twee personen!

image

Word fit vanuit huis!

Sporten moet voor iedereen mogelijk zijn! En Fitchannel.com – de online sportschool – is er voor alle sporters, of je nu beginnend of al verder gevorderd bent. Word nu lid en ontvang 50% korting op jouw abonnement.

image